Iaşi: Sfinţire de diaconi

Radio Maria va transmite Sâmbătă, 8 Decembrie 2018, începând cu ora 11.00, Sfânta Liturghie romano-catolică în cadrul căreia PS Petru Gherghel va hirotoni întru diaconat opt diaconi, în direct de la Catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină” din Iaşi.

Continuați lectură

Mariathon

În perioada 3-7 Decembrie 2018 va fi Mariathon. Să o ajutăm pe Sfânta Fecioară Maria să ajute!

Continuați lectură

Poiana Micului: Hramul Bisericii „Sf. Ioan Paul al II-lea”

Radio Maria va transmite duminică, 21 octombrie 2018, de la ora 11:30, în direct de la Biserica „Sf. Ioan Paul al II-lea”, din Poiana Micului, Sfânta Liturghie a hramului. Cuvântul de învățătură va fi rostit de pr. Petru Sescu, hirotonit preot de Sf. Papă Ioan Paul al II-lea.

Continuați lectură

Noapte de Veghe la Poiana Micului

Vineri, 21 septembrie 2018, de la ora 18:00, Radio Maria va transmite o nouă Noapte de Veghe, în direct de la Biserica Romano-Catolică „Sf. Ioan Paul al II-lea” de la Poiana Micului.

Continuați lectură

Beatificarea slujitoarei lui Dumnezeu Veronica Antal

Radio Maria va transmite sâmbătă, 22 septembrie 2018, de la ora 11:00, în direct de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Nisiporeşti, Sfânta Liturghie a beatificării slujitoarei lui Dumnezeu Veronica Antal. Celebrarea va fi prezidată de trimisul Papei Francisc, Eminenţa Sa cardinalul Giovanni Angelo Becciu, noul prefect al Congregaţiei pentru...

Continuați lectură

Medjugorje | Mladifest 2018

În perioada 1-5 august 2018, Radio Maria va transmite în direct, de la Sanctuarul „Sfânta Maria Regina Păcii” de la Medjugorje, Festivalul Tinerilor 2018.

Continuați lectură