Nu există comentarii încă

„Paradisul nu este un loc de poveste şi nici o grădină fermecată. Paradisul este îmbrăţişarea cu Dumnezeu, Iubire infinită” – Papa Francisc, la audiența generală

La ultima cateheză dedicată speranței creștine, a 38-a din această serie tematică, Papa Francisc s-a adresat miilor de pelerini care au venit la tradiționala audiență generală de miercuri în Piața Sfântul Petru pe tema „Paradisul, ţinta speranţei noastre”.

Sfântul Părinte ne-a invitat să reflectăm la scena răstignirii lui Isus relatată în capitolul 23 al Evangheliei după Sfântul Luca.

„Paradisul nu este un loc de poveste şi nici o grădină fermecată. Paradisul este îmbrăţişarea cu Dumnezeu, Iubire infinită, şi intrăm în el graţie lui Isus, care a murit pe cruce pentru noi. Acolo unde este Isus, acolo este milostivirea şi fericirea; fără El este frigul şi întunericul” – a spus Papa Francisc.

Într-un interviu pentru Radio Maria, am reflectat la cateheza Papei Francisc de miercuri împreună cu pr. Felician Hârja, vicar în parohia „Sf. Tereza a Pruncului Isus” din Roman:

Postează un comentariu