Nu există comentarii încă

Cuvântul vieții, iunie 2020: „Cine vă primește pe voi pe mine mă primește, iar cine mă primește pe mine îl primește pe acela care m-a trimis.” (Mt 10,40)

Cine vă primește pe voi pe mine mă primește, iar cine mă primește pe mine îl primește pe acela care m-a trimis.” (Mt 10,40) – este cuvântul vieții, propus de Mișcarea Focolarelor, pentru luna iunie 2020.

Acest verset, luat din Evanghelia după Matei, face parte din episodul în care Isus îi alege pe cei doisprezece apostoli și îi trimite să predice mesajul său. Ei sunt trimiși în numele lui Isus ca „ambasadori” ai săi și El este cel care trebuie primit prin intermediul lor.

În reflecția pe baza cuvântului vieții din luna iunie, pr. Iosif Dămătăr (preot voluntar în Opera Mariei) ne propune reflecția Chiarei Lubich despre primire: „Primirea celuilalt, a celui diferit de noi, stă la baza iubirii creștine. Este punctul de plecare, prima treaptă spre construirea acelei civilizații a iubirii, a acelei culturi de comuniune la care Isus ne cheamă în mod deosebit astăzi”:

Postează un comentariu