Nu există comentarii încă

Asociația Solwodi împlinește 10 ani de activitate în România

Se împlinesc 10 ani de când în România, la București, a fost înființată Asociația Solwodi, cu scopul de a promova drepturile femeilor și copiilor, de a diminua vulnerabilitatea acestora față de situațiile de abuz precum și de a proteja victimele violenței în familie și victimele traficului de persoane prin măsuri de natură psihologică, juridică, socială și spirituală.

Inițial, Organizația „Solwodi” a fost înființată în Mombasa, Kenya, în anul 1985 de către Sr. Lea Ackerman pentru a oferi alternative femeilor aflate în dificultate, îndeosebi celor nevoite să se prostitueze pentru a-și putea întreține familia, ori celor ce deseori erau abuzate de către soții sau partenerii lor de viață, după cum se explică pe site-ul Asociației Solwodi România.

Pentru a sărbători cei 10 ani de la înființare, joi, 21 noiembrie 2019, la Biblioteca Națională din București, Asociația Solwodi a pregătit un eveniment cu mai multe momente, printre care o lansare de carte, dezbateri tematice și activități de socializare.

Ce au însemnat primii 10 ani ai Asociației Solwodi în România, dar și cu ce gânduri și proiecte își continuă activitatea, am întrebat-o pe Sora Adina Bălan (preşedinte al Asociației Solwodi România):

Postează un comentariu