Nu există comentarii încă

Cuvântul vieții, martie 2019: „Fiţi milostivi precum Tatăl vostru este milostiv!” (Lc 6,36)

„Fiţi milostivi precum Tatăl vostru este milostiv!” (Lc 6,36) – este cuvântul vieții, propus de Mișcarea Focolarelor, pentru luna martie 2019.

Acest verset ne invită să învățăm de la Isus, care a lansat chemarea revoluționară la a iubi fiecare persoană ca pe un frate, chiar și pe cei considerați dușmani. Suntem chemați să experimentăm milostivirea lui Dumnezeu, care se adresează în mod personal fiecărei ființe umane, cu toate fragilitățile sale.  

În plus, tot luna aceasta, la 14 martie, se împlinesc 11 ani de când Chiara Lubich, fondatoarea Mișcării Focolarelor, se întorcea la Tatăl Ceresc. Pentru a marca acest moment, la Catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină” din Iaşi, va avea loc sâmbătă, 16 martie 2019, la ora 10.00, întâlnirea membrilor şi simpantizanţilor Mişcării Focolarelor din Dieceza de Iaşi. Întâlnirea se va deschide cu celebrarea sfintei Liturghii, în prezenţa păstorului diecezei, după cum ne explică și pr. Iosif Dămătăr (preot voluntar în Opera Mariei), în interviul pentru Radio Maria:

Postează un comentariu