Nu există comentarii încă

Cursuri de formare organizate de Acțiunea Catolică, Iași

Luna februarie se anunță deja plină în activități de formare pentru membrii Acțiunii Catolice „Sfântul Iosif” din Iași. Tema acestui an asociativ este „Acțiunea Catolică – bucuria de a evangheliza în orice ocazie”, iar moto-ul „Vai mie dacă nu vestesc evanghelia.” (1Cor 9,16).

Dintre activitățile acestei luni putem aminti Ziua de formare pentru președinții parohiali (9 februarie 2019), care va avea ca temă „Recunoaște-te și îngrijește-te!”, Ziua de formare pentru animatori (16 februarie 2019), cu tema „Construiește și dăruiește încredere!” și Ziua de formare pentru adulți (23 februarie), cu tema „Să-l recunoaștem pe Cristos!”

Sfântul Ioan Paul al II-lea, patronul Acțiunii Catolice din România, spunea: „Papa are un vis în ceea ce vă privește: să vadă grupurile Acțiunii Catolice cum se mobilizează și merg peste tot… Angajați-vă să vestiți Evanghelia într-o lume în schimbare… Singuri, acest lucru este mai greu… împreună este posibil și tocmai acesta este sprijinul pe care vi-l oferă asociația”.

Formarea continuă este o prioritate a asociației noastre. Cred că este de datoria noastră, a consiliului diecezan, să creăm acele contexte care să-i inspire pe responsabilii parohiali și să-i ajute să crească, pentru a nu pierde niciodată gustul întâlnirii și această bucurie a evanghelizării” - Cristina Mare (președinte AC Iași):

Postează un comentariu