Nu există comentarii încă

O zi de har «exagerat» trăită la Bazilica San Giovanni in Laterano, Roma

Pe data de 19 ianuarie 2019, la Roma, peste 2000 de persoane laice (familii) din Italia, dar și din alte țări ale Europei, s-au întâlnit în Bazilica San Giovanni in Laterano din Roma, pentru a se ruga împreună si pentru a distribui prietenilor un aliment bun pentru viața spirituală.

Ce i-a determinat pe participanți să răspună afirmativ acestei inițiative? Faptul că grija pentru viața spirituală nu se poate manifesta doar printre firimiturile de timp sau cu puținele energii care ne mai rămân seara. Din program nu au lipsit catehezele, Sfânta Liturghie și Adorația.

Mi-am dorit să particip la aceste momente de rugăciune și am reușit, iar acum mă gândesc că această credință profundă trebuie împărtășită, împrăștiată în milioane de bucăți și fiecare dintre noi, cei care primim, din firimitura sa trebuie să dea mai departe celorlalți; căci credința noastră este precum cele cinci pâni și doi pești cu care Isus a hrănit oamenii flămânzi dintr-un întreg deșert” - povestește Eugenia Dămătăr (absolventa Institutului „Ioan Paul al II-lea pentru studii despre Căsătorie şi Familie”, Lateran):

 

Postează un comentariu