Nu există comentarii încă

O nouă ediție a campaniei „Un milion de stele”, inițiativă Caritas

Va fi organizată și anul acesta campania „Un milion de stele”, inițiativă Caritas desfășurată în mai multe țări europene în fiecare an înainte de Crăciun. În timpul evenimentului, se aprind candele în forma siglei Caritas, fiecare lumânare reprezentând un simbol de solidaritate pentru o persoană aflată în nevoie. În România, acest proiect are loc la nivel național din anul 2009.

La Iași, campania „Un milion de stele”  va avea loc duminică, 11 noiembrie 2018, în Aula Fericitul Anton Durcovici, de la subsolul Catedralei „Sfânta Fecioara Maria, Regină” din Iași.

Campania Un milion de stele are scopul de a sensibiliza credincioșii și cetățenii și de a-i îndemna să fie solidari cu persoanele care sunt în nevoie [...] Edițiile anterioare au fost cele care ne-au dat curajul să înaintăm în acest proiect de suflet pentru noi, pentru că în rutina aceasta zilnică pe care o avem și noi, această activitate reunește echipa Caritas, ne unește și ne face să fim și noi alături, mai mult, de cei cu care lucrăm în fiecare zi” – explică Mihaela Hurduc (Caritas Iași):

 

Postează un comentariu