Nu există comentarii încă

Cuvântul vieții, noiembrie 2018: „Iată, eu stau la uşă şi bat! Dacă cineva ascultă glasul meu şi-mi deschide uşa, voi intra la el şi voi sta la masă cu el şi el cu mine” (Ap 3,20)

„Iată, eu stau la uşă şi bat! Dacă cineva ascultă glasul meu şi-mi deschide uşa, voi intra la el şi voi sta la masă cu el şi el cu mine” (Ap 3,20) – este cuvântul vieții, propus de Mișcarea Focolarelor, pentru luna noiembrie 2018.

Acest cuvânt al lui Dumnezeu luat din Cartea Apocalipsului ne invită să primim un oaspete neașteptat: pe Domnul, care bate și care îşi va face loc în viețile noastre cu prezența Sa.

În reflecția pe baza cuvântului vieții din luna noiembrie, pr. Iosif Dămătăr (preot voluntar în Opera Mariei) ne reamintește cuvintele Chiarei Lubich: „Ar trebui să facem liniște deplină în noi pentru a descoperi Vocea Duhului. Și trebuie să extragem această Voce așa cum se extrage un diamant din noroi: să o curățăm, să o arătăm și să o dăruim în timp util, pentru că este Iubire și Iubirea se dăruiește: este asemenea Focului care, întreținut cu paie sau altceva, arde, altfel se stinge. Iubirea trebuie să crească în noi și să se reverse”:

Postează un comentariu