Nu există comentarii încă

Un nou Mariapolis în zona Moldovei: „Ca Maria, să-l redăm lumii pe Isus”

În perioada 13-15 iulie 2018, la Roman, a avut loc întâlnirea Mariapolis (Oraşul Mariei), organizată de Mişcarea Focolarelor (Opera Preasfintei Fecioare Maria). Tema întâlnirii din acest an a fost „Ca Maria, să-l redăm lumii pe Isus”.

Dintre activitățile care s-au desfășurat la Mariapolis putem aminti: momentele de rugăciune, Sfintele Liturghii, prelegerile, grupurile de discuţii, excursia de la Castelul Sturdza din Miclăușeni, vizita PS Aurel Percă, episcop auxiliar de Iași, seratele și multe alte momente adaptate fiecărei categorii de vârstă.

Cu mai multe detalii, pr. Iosif Dămătăr:

Mesajul de încurajare al Preasfințitului Aurel Percă transmis celor aproximativ 200 de participanți, din Dieceza de Iași și din alte Dieceze:

Sâmbătă ne-am bucurat și de prezența Preasfințitului Aurel Percă.

Publicată de Iosif Damatar pe Luni, 16 Iulie 2018

Impresii ale participanților:

Mariapolis este un loc special, un adevărat Paradis pământesc, unde persoane de toate vârstele, comunică, se împrietenesc și cel mai important împart ZÂMBETE și multă dragoste.

A fost interesantă ideea discuțiilor pe comunități și descoperirea punctelor gri din localitățile noastre. Am înțeles nevoia de schimbare pe care o presupun acestea, dar și faptul că noi chiar putem face diferența acolo unde ne aflăm.

În acest timp scurt am învățat o mulțime de lucruri frumoase; lecții de viață, dar mi-am făcut și foarte mulți prieteni, am cunoscut persoane extraordinare. Îți mulțumesc, Doamne, pentru că am văzut că Tu lucrezi prin oameni.

Postează un comentariu