Nu există comentarii încă

Mobilizare exemplară în cadrul campaniei de educație ecologică „Let’s Get Green!”

Cea mai amplă campanie de educație ecologică din România, „Let’s Get Green!”, campania care a mobilizat 3 generații pentru un mediu curat, și-a anunțat câștigătorii. Premiul cel mare al concursului, o transformare a școlii câștigătoare în valoare de 15.000 de euro, ajunge la Școala Gimnazială Doba din Satu Mare.

În perioada octombrie 2017 – iunie 2018, echipa „Let`s Do It, Romania!” a desfășurat „Let`s Get Green!”, cea mai complexă competiție națională dedicată unităților de învățământ, cu scopul de a promova un comportament responsabil față de mediu.

„«Let`s Get Green!» a implicat la nivel național 129 484 de elevi și părinți, au fost plantați 13 553 puieți, pe o suprafață de 16 hectare și au fost colectate 636 297 kg de deșeuri [...] dar, cred că dincolo de cifre, rezultatele stau în atitudinile pe care am reușit să le schimbăm la firul ierbii, la nivelul comunității de elevi, părinți, profesori, care au devenit mult mai responsabili față de mediu și au reușit să-și însușească aceste comportamente pe care noi le-am promovat în cadrul poiectului” – explică Andreea Petruț (coordonator relația cu unitățile de învățământ și rețeaua națională):

 

Postează un comentariu