Nu există comentarii încă

Concertul caritabil „Împreună dăruim zâmbete copiilor!” | pr. Egidiu Condac: A fost o adevărată reușită

Centrul Diecezan Caritas Iaşi a organizat vineri, 27 aprilie, prima ediţie a concertului caritabil „Împreună dăruim zâmbete copiilor!”. Scopul evenimentului a fost atragerea de fonduri pentru copiii proveniţi din familii defavorizate din cadrul Centrului de Resurse pentru Copii şi Tineri „Don Bosco”.

Concertul caritabil, susţinut de corala Universitas a Universităţii „A. I. Cuza” din Iaşi, a avut loc la catedrala romano-catolică din Iaşi și a fost transmis în direct de Radio Maria.

 „Concertul a fost o adevărată reușită. Ne-am bucurat să putem beneficia noi de un astfel de concert de caritate și să putem să dăm o coloratură frumoasă proiectelor noastre, pentru că un centru Caritas are și menirea de a coagula factorii din comunitate” – a explicat pr. Egidiu Condac, director al Centrului Caritas Iași:

Ne-am bucurat să ne deschidem sufletul din nou spre frumos, spre armonie, spre cântare, pentru că de aici se naște și caritatea și iubirea” – a spus PS Aurel Percă, episcop auxiliar de Iași, la finalul concertului:

Postează un comentariu