Nu există comentarii încă

Campanie umanitară pentru 180 de beneficiari ai Centrului de la Nucet, Bihor

La centrul medico-social de psihiatrie Nucet, judeţul Bihor, se află 180 de persoane cărora psihologul Oana Tuduce din Oradea doreşte să le vină în ajutor.

În acest scop, Oana Tuduce a lansat o campanie umanitară ce are loc până pe data de 13 martie şi le semnalează oamenilor de bunăvoinţă nevoile uriaşe pe care le au beneficiarii din acest centru de psihiatrie. Pe lângă produse materiale, care să le asigure un confort de trai, bolnavii de aici au nevoie de programe speciale realizate de voluntari care să îi anime prin activităţi structurate, spune psihologul, care caută astfel de doritori pentru a se înscrie într-un proiect mai vast. Acţiunile şi efortul lor ar îmbunătăţi vizibil starea celor închişi în acest centru.

"Am dori ca această campanie să nu se termine aici, să continue. Ne-am bucura dacă acest proiect ar putea să urmeze îndemnul Sfântului Părinte, care spunea 'cât aş vrea ca pomana să se transforme pentru toţi într-un adevărat stil de viaţă.' Am vrea ca, după această colectă, cei care mergem şi vom vizita acest centru să asigurăm în continuare activităţi de recreere cu anumită ritmicitate, să rămânem un grup de voluntari să continuăm aceste activităţi de socializare. Nu e nevoie să fie persoane specializate în domeniu. Aici sunt oameni închişi pe viaţă în secţie şi au nevoie de ajutorul nostru." - declară Oana Tuduce pentru Radio Maria:

Postează un comentariu