1

Cuvântul vieții pentru luna februarie 2018: „Celui care este însetat, eu îi voi da în dar din izvorul apei vieţii” (Apocalips 21,6)

Celui care este însetat, eu îi voi da în dar din izvorul apei vieţii” (Apocalips 21,6) – este cuvântul vieții propus de Mișcarea Focolarelor pentru luna februarie 2018. Prin meditarea acestor cuvinte de viață, Mișcarea își dorește o creștere spirituală pentru toți cei care se îngrijesc de viața lor de credință.

Referindu-se chiar la acest verset și la apa vieții pe care ne-o dă Isus, Chiara Lubich spunea: „Fiecare moment în care încercam să trăim Evanghelia este o picătură de apă vie pe care o sorbim. Fiecare gest de iubire pentru aproapele nostru este un strop din acea apă. Da, pentru că acea apă atât de vie și de prețioasă are ceva special, care se revarsă în inima noastră, de fiecare dată când o deschidem în iubirea către toți. Este un izvor, acela al lui Dumnezeu, care dă apă, în măsura în care vena profundă slujește la potolirea setei celorlalți, cu fapte de iubire mici sau mari. Și dacă vom continua să dăruim această fântână a vieții și a păcii, va da apă tot mai abundentă, fără a mai seca vreodată”.

Reflecția la cuvântul vieții pe luna februarie a pr. IOSIF DĂMĂTĂR, paroh la Valea Mare și preot voluntar în Opera Mariei:

Comentariu (1)

  1. Reply
    Iosif Damatarspune

    Mulțumim frumos pentru contribuția la răspândirea cuvântului vieții. O zi binecuvântată tuturor!

Postează un comentariu