Nu există comentarii încă

București: Festivalul Tinereții 2018, ediția a XIII-a

La Teatrul Ţăndărică din București, a avut loc sâmbătă, 10 februarie 2018, Festivalul Tinereţii, eveniment organizat de Centrul Diecezan pentru Pastoraţia Tineretului din Arhidieceza Romano-Catolice de Bucureşti. Tema de anul acesta a fost recunoștința, temă intitulată simplu „Mulțumesc!”.

Festivalul a constat în prezentarea mai multor momente artistice, care s-au inspirat din tema recunoștinței. Tinerii au putut participa cu piese de teatru, scurtmetraje, melodii, dansuri sau un mix al acestora. Festivalul s-a desfășurat sub forma unui concurs, iar din București și împrejurimi au participat zece parohii romano-catolice.

E foarte importantă realitatea recunoștinței astăzi. Cred că trebuie să învățăm mai mult să mulțumim pentru tot ceea ce primim. De multe ori considerăm că ni se cuvin anumite lucruri sau anumite gesturi din partea celorlalți și mai puțin conștientizăm că e important să fii și recunoscător, pentru că ceea ce primești s-ar putea să nu primești” – spune pr. Marian Blaj (responsabil cu pastorația tinerilor în Arhidieceza de București):

 

Postează un comentariu