Nu există comentarii încă

Un nou oraș luptă pentru Viață: Roman, gazdă a campaniei 40 de zile pentru viaţă

Din 14 februarie, orașul Roman se alătură sutelor de orașe din lumea întreagă în lupta pentru viață, dar și orașelor din România, gazde ale campaniei 40 de zile pentru viață, Cluj Napoca, Timișoara și Iași, în această ediție. Perioada de desfășurare a campaniei de primăvară este 14 februarie-25 martie 2018.

Misiunea campaniei este de a mobiliza confesiunile creştine, într-un spirit de unitate, timp de 40 de zile, pentru a atrage de la Dumnezeu harul schimbării inimilor şi a minţilor dinspre o cultură a morţii înspre cea a vieţii, punând astfel capăt avorturilor.

Dorința de a organiza campania 40 de zile pentru viață la Roman „a venit ca o urmare firească în urma organizării Marșului pentru viață de anul trecut în Roman, timp în care noi am urmărit și această campanie desfășurată în orașele din România, mai ales pe cea de la Iași [...] atunci, a venit ca un lucru firesc faptul că trebuie să facem mai mult decât să organizăm un Marș și, în felul acesta, s-a născut ușor, ușor dorința de a face și în Roman acest lucru” – a spus la Radio Maria Simona Bejan (organizator campanie 40 de zile pentru viață la Roman):

Postează un comentariu