Nu există comentarii încă

20 de tineri, beneficiari ai Asociației FDP-Protagoniști în educație – în audiență privată la Papa Francisc

Papa Francisc i-a primit în audiență privată pe douăzeci de tineri, beneficiari ai Asociației FDP-Protagoniști în educație din România. Tinerii și însoțitorii lor au trăit întâlnirea cu Sfântul Părinte cu uimire, simțindu-de aleși și binecuvântați. Evenimentul a marcat și cei 20 de ani de la prima întâlnire cu acești tineri minunați, care atunci erau copii abandonați în orfelinatele din București.

Simona Carobene, directorul executiv al FDP-Protagoniști în educație, la începutul întâlnirii cu Sfântul Părinte s-a adresat tuturor spunând: „Să fim aici este pentru noi un cadou fantastic! Vă suntem cu adevărat recunoscători! Noi dorim să fim priviți mereu așa. Pentru ceea ce suntem: persoane de o mare valoare, unice, fără asemănare, pline de dorințe și de speranță. Persoane care au luptat întreaga viață cu curaj, persoane care suferă încă mult din cauza rănilor din trecut și a dificultăților prezentului și care au multe întrebări”.

În interviul pentru Radio Maria, Simona Carobene vorbește și despre începuturile Asociației FDP-Protagoniști în educație din România:

Postează un comentariu