Nu există comentarii încă

În pregătire, ediția de primăvară a campaniei „40 de zile pentru viață 2018”

Cea mai mare mişcare pro-viaţă la nivel mondial, campania „40 de zile pentru viaţă”, reîncepe la 14 februarie 2018, în 3 orașe din România: Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. Creştinii se vor uni din nou în post, rugăciune şi veghe paşnică pentru încetarea avorturilor.

Campania „40 de zile pentru viaţă” nu este o campanie agresivă şi nu condamnă pe nimeni. Scopul prezenţei în stradă este de a oferi sprijin şi alternative la avort, de aceea mesajele sunt pozitive, invită la dialog şi comuniune.

În perioada 14 februarie - 25 martie 2018 vor fi puse la dispoziţie pancarte cu mesaje pro-viaţă, materiale informative şi îndrumare către modalităţile de intervenţie pentru femeile care se confruntă cu sarcini neplanificate.  

Ar fi greu să zicem că nici sâmbătă, nici duminică, nici de luni până vineri nu avem o oră între 7 dimineața și 19:00 să dăm acestei cauze; că nu putem să oferim această oră ca ispățire pentru toate avorturile care s-au făcut deja” - Iulia Călinescu, inițiator campanie „40 de zile pentru viaţă” în România:

Postează un comentariu