3

Filmul TĂRÂMUL MARIEI ajunge şi în România

TĂRÂMUL MARIEI este un film spaniol regizat de Juan Manuel Cotelo, acelaşi regizor care a produs filmele documentare Ultima Cima şi Footprints. Tărâmul Mariei nu este doar un film splendid, ci şi o modalitate foarte atractivă de evanghelizare, pentru că propune în mod amiabil, o reflecţie despre adevărul şi frumuseţea credinţei creştine, invitând la rugăciune intimă, fără să ne limităm doar la a teoretiza despre credinţă.

Filmul combină ficţiune şi realitate şi vorbește despre iubirea pe care Dumnezeu o are faţă de fiecare dintre noi. În el se povesteşte despre un agent, Avocatul Diavolului, care primeşte o nouă misiune: să-i investigheze fără frică, pe cei care încă mai au încredere în reţetele Cerului. El trebuie să afle dacă Dumnezeu, Fecioara Maria sau diavolul sunt doar basme sau dacă sunt reali. De-a lungul căutării, agentul se întâlneşte cu mărturii de la persoane care au trăit departe de Dumnezeu şi care au decis să se apropie de El.

Filmul a fost lansat deja în 30 de ţări cu un succes extraordinar. În doar 3 luni a depăşit 60.000 de spectatori în Spania, răspândindu-se în 100 de oraşe spaniole datorită cererii publicului. În şase luni a ajuns la 140 de săli. În SUA, a fost lansat doar în 3 săli iar succesul a provocat ca CINEMARK să-l proiecteze în 20 de oraşe americane. În Italia, a adunat mai bine de 80.000 spectatori. În Polonia, s-a transformat într-un fenomen care a depăşit 130.000 spectatori. În Ecuador a împlinit 8 luni consecutive în cinematografe. Mai bine de 100.000 de urmăritori în reţelele sociale ale filmului. Filmul este prezent în cele mai importante reţele de cinema din America şi Europa. Anul acestea, Marys Land a ajuns la 200 de cinematografe în Germania. S-a lansat în Elveția şi Austria cu mii de spectatori. Pe 27 octombrie a fost lansat în Irlanda şi în curând va fi şi în Japonia.

România este ţara numărul 31 unde va fi lansat Tărâmul Mariei. PREMIERA va avea loc la Bucreşti, în data de 8 decembrie, ulterior va fi lansat în Cluj, Piatra Neamţ şi Botoşani.

ANDRA CATREA de la "Infinito+1" Romania:

Comentarii (3)

 1. Reply
  Andrea Benebekspune

  L-am vazut asta seara il vad si maine seara cu niste prieteni este fara cuvinte. Un film ce umbla la inima si suflet. Pacat ca nu este promovat. Eu am aflat ca m-a sunat cineva din Oradea.

 2. Reply
  Elisabetaspune

  Va rog este posibil a avea filmul pe dvd sau internet integral tradus ?????
  Multumesc

  • Reply
   Popa Biancaspune

   Draga Elisabeta, în cazul în care aveți un abonament la Netflix, puteți vedea, cu traducere în limba română, filmul Tărâmul Mariei. Vă mulțumim și vă dorim o zi binecuvântată!

Postează un comentariu