6

Lanţ viu de rugăciune pentru România pe 30 noiembrie

De pomenirea liturgică a Sfântului Apostol Andrei, un grup de rugăciune lansează iniţiativa unui lanţ viu de rugăciune pentru ţară.

Organizatorii spun că şi-au dorit lansarea rugăciunii pentru ţară în preajma zilei românilor, dar au considerat de cuviinţă să lege rugăciunea mai degrabă de o sărbătoare spirituală, decât de una laică.

Preoţii care doresc să răspundă acestei iniţiative împreună cu comunităţile păstorite vor oferi Sfânta Liturghie pentru bunăstarea României. Cei care se vor ruga în particular sunt îndemnaţi ca orice rugăciune o vor rosti pe data de 30 noiembrie să fie oferită la aceeaşi intenţie.

S-a realizat chiar şi o hartă pe site-ul evenimentului pe care apar candele în locurile din România unde s-a răspuns deja iniţiativei de a rosti rugăciuni pe data de 30 noiembrie spune, la Radio Maria, Ioana Tot:

Comentarii (6)

 1. Reply
  Maria Cucspune

  Minunată intiativa de a ne ruga împreună pentru țara noastră România!
  „Doamne ascultă rugăciunea noastră
  Și cu-ndurare, privește spre noi!..”

 2. Reply
  Craciun Auroraspune

  Minunata initiativa dar eu ma rog zilnic pentru Romania!

  • Reply
   Otiliaspune

   … Unde doi sau trei se roagă în Numele Meu și eu voi fi cu ei…” spune Domnul.
   Oare atunci când rugaciunea unește frații de pe toate meridianele unde i-au dus valurile vieții,
   forța ei nu va fi crescând…? 🙂

 3. Reply
  Othilia Grozaspune

  Daca poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga si va cauta fata Mea, si se va abate de la caile lui rele – Il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul si-i voi tamadui tara. (2Cron.7:14)
  Daca va pasa, nu stati in casa!

 4. Reply
  MURESAN EVA MARIAspune

  FRUMOASA INITIATIVA ACUM CAND CONDUCEREA TARII ESTE MAI DIVIZATA CA ORICAND!!DOAMNE AJUTA ROMANIA. ROMANI TREZITI-VA!! DUMNEZEU SA NE AJUTE!!

 5. Reply
  Radu Mladinspune

  Doamne păzește țara noastră România , în primul rând de ,,lupii ” în blană de oaie care își zic români iar în al doilea de dușmanii văzuți și nevăzuți !

Postează un comentariu