Nu există comentarii încă

Roma: Simpozion despre Amoris laetitia | Pr. Felician Tiba: „Mi-am propus să privesc realitatea din jur cu ochii lui Dumnezeu, cu milostivire”

La iniţiativa Oficiului Naţional pentru Pastoraţia Familiilor, din cadrul Conferinţei Episcopale Italiene, s-a desfășurat la Roma Simpozionul despre Amoris laetitia cu tema: „Evanghelia iubirii, între conştiinţă şi normă”. Lucrările simpozionului au debutat cu mesajul video al Papei Francisc în care a subliniat încă o dată că „Viitorul Bisericii și al lumii depinde de binele familiei”.

Au participat aproximativ 70 de specialişti în probleme de familie, din mai multe ţări.

Cu acordul PS Cornel Damian, episcop auxiliar de Bucureşti şi coordonator al pastoraţiei familiei în cadrul Conferinţei Episcopilor din România, s-a alăturat evenimentului de la Roma şi Oficiul pentru Pastoraţia Familiei din Dieceza de Iaşi, reprezentat de pr. Felician Tiba.

Într-un interviu pentru Radio Maria, pr. Felician Tiba a împărtășit impresiile în urma acestui simpozion: „M-am întors de acolo încurajat și plin de speranță la gândul că orice om are dreptul să fie tratat ca om. Și ceea ce mi-am propus este să privesc realitatea din jur cu acești ochi ai lui Dumnezeu, și anume, cu milostivire”:

Postează un comentariu