1

Solemnitatea Tuturor Sfinţilor | Pr. Laurențiu Dăncuță: „Toți suntem chemați la sfințenie. În sfinți avem prieteni și modele de viață!”

La 1 noiembrie, în solemnitatea Tuturor Sfinţilor, Biserica ne cheamă să citim şi să medităm evanghelia fericirilor, unde vedem că la fericirea deplină din ceruri se ajunge doar trecând prin poarta strâmtă şi anevoioasă.

„Ce bucurie să mergi spre casă și să știi că te așteaptă o soție sfântă! Ce fericire să ai un tată sfânt! Ce împlinire să ai copii sfinți, dornici de sfințenie! Ce fericire să întâlnești un preot sfânt, o persoană consacrată sfântă. Sfințenia se vede pe chip, strălucește în ochi. Sfințenia strigă din faptele și cuvintele lor! Ce fericire să te uiți la cel din fața ta și să-l preamărești pe Dumnezeu pentru că astăzi ți-a dat harul să întâlnești un om sfânt” – pr. LAURENȚIU DĂNCUȚĂ, doctorand în Drept Canonic la Universitatea Pontificală din Lateran, în reflecția pentru Radio Maria:

Comentariu (1)

  1. Reply
    amihaesei claudia-isabelaspune

    Multumesc din suflet pr Laurentiu, pentru cuvintele frumoase pe care ni le-ai imprimat in inima noastra in solemnitatea tuturor sfintilor.
    Preasfanta fecioara maria sa te umple de harul si iubirea sa!

Postează un comentariu