Nu există comentarii încă

Mladifest 2017 | Radio Maria transmite în direct audio şi video

Din prima zi a lunii August începe Mladifest. Şi ediţia din 2017 a adunat mii de tineri din toată lumea. Nu sunt doar tineri, ci şi credincioşi de toate vârstele, dar cu inima tânără şi plină de dor după Maica Domnului, şi, desigur, chiar şi credincioşi de confesiuni diferite care au o devoţiune specială faţă de Maria.


 

Timp de 5 zile, cei prezenţi la Festival se vor bucura în Domnul în cadrul unui program spiritual deosebit, animat, în care bucuria se împleteşte frumos cu reculegerea, spovada şi adoraţia. Desigur, totul va fi transmis de către Radio Maria România atât audio, cât şi video. La secţiunea "Evenimente" de pe prima pagină a noului site Radio Maria, puteţi alege opţiunile prin care puteţi urmări acest eveniment.

Programul de rugăciune şi mărturii va fi transmis integral. Echipa Radio Maria prezentă la faţa locului va surprinde, pe durata celor 5 zile, întregul eveniment, dar şi aspecte mai inedite de culise, astfel încât cu toţii să avem, chiar dacă de departe, o experienţă completă a Mladifest 2017.

Postează un comentariu