Pentru aceia dintre ascultătorii noştri care vor să descarce emisiuni transmise la Radio Maria, le stă la dispoziţie butonul „Descarcă emisiuni”, aflat în meniul din partea dreaptă a paginii noastre de internet.

La apăsarea butonului veţi fi direcţionaţi spre meniul de ascultare și descărcare emisiuni de pe situl Radio Maria.

Toate programele Radio Maria pot fi ascultate sau descărcate timp de o lună, contra unui abonament în valoare de 5 Euro, sau timp de un an plătind un abonament de 50 de Euro (2 luni gratuite incluse față de plata lunară). Primul episod din fiecare categorie este GRATUIT și poate fi ascultat sau descărcat apăsând pe butonul de Play pentru ascultare sau Download pentru descărcare în format mp3.

Ca procedură: Se apasă Download iar mai apoi click dreapta pe următorul buton Download și selectat „Save Link As..” ). În caz că vă plac programele Radio Maria și doriți să aveți acces la toate emisiunile, sau transmisiunile speciale dintr-o anumita categorie, le puteți avea plătind cu Cardul sau prin Paypal accesând butonul BUY NOW din coloana din dreapta după ce ați ales planul tarifar de la „Select plan”.

ATENTIE ! În cazul în care observăm mai multe descărcări ale aceleiași emisiuni prin intermediul aceluiași cont de utilizator și din diverse locații, ne rezervăm dreptul de a închide acel cont.

Vă dorim audiție plăcută și să vă bucurați cât mai tare de cuvintele de har care ne hrănesc sufletele !