Radio Maria poate fi receptat pe Internet, atât în România, cât şi în întreaga lume, singura condiție fiind existența unei conexiuni la internet. Ascultarea se poate realiza cu ajutorul sitului nostru, www.radiomaria.ro, sau cu ajutorul aplicației Familiei Mondiale Radio Maria.

În partea de sus a paginilor sitului nostru, există un buton dreptunghiular, pe care scrie ”Ascultă Radio Maria IN DIRECT”. Cu un click pe acest buton, se poate recepţiona în mod audio postul Radio Maria, indiferent de dispozitivul folosit, calculator, laptop, tabletă, sau telefon mobil.

Pentru dispozitivele Android, aveți posibilitatea să instalați aplicația ”Familiei Mondiale Radio Maria”, pe care o găsiți în platforma ”Google Play”  cu denumirea ”Radio Maria World Family”, de unde o puteți downloada și instala pe dispozitivul dvs.  După deschiderea aplicației pe dispozitivul dvs., accesați meniul ”Europa”, după care trebuie să alegeți, după o derulare a submeniului, Radio Maria Romania. Cu un click pe acest link, puteți asculta Radio Maria, în limba română.

Audiție plăcută!