„Dragi copii, în acest timp de har rugați-vă cu mine ca binele să învingă în voi și în jurul vostru. În mod deosebit, copilașilor, rugați-vă uniți cu Isus pe Calea Crucii Sale. Puneți în rugăciunile voastre această omenire care rătăcește fără Dumnezeu și fără iubirea Sa. Fiți rugăciune, lumină și mărturisitori pentru toți cei pe care îi întâlniți, copilașilor, astfel ca Dumnezeu milostiv să se îndure de voi. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 martie 2024

„Dragi copii, rugați-vă și reînnoiți inima voastră, astfel ca binele pe care l-ați semănat să aducă rodul bucuriei și al unirii cu Dumnezeu. Neghina a intrat în multe inimi ce au devenit neroditoare. De aceea, voi, copilașilor, fiți lumină iubire și mâinile mele întinse în această lume ce tânjește după Dumnezeu, care este Iubire. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 februarie 2024

Dragi copii, acest timp să fie un timp de rugăciune.
25 ianuarie 2024

Dragi copii, Îl port pe Fiul meu Isus la voi ca să vă umple inimile de pace, căci El este Pacea. Copilașilor, căutați-L pe Isus în tăcerea inimii voastre, ca să se poată naște din nou. Lumea are nevoie de Isus, de aceea, copilașilor, căutați-L prin rugăciune, deoarece El se dăruiește zi de zi fiecăruia dintre voi.
25 decembrie 2023

„Dragi copii, Fie ca acest timp să fie împletit cu rugăciunea pentru pace și fapte bune, pentru ca bucuria așteptării Regelui Păcii să se simtă în inimile voastre, în familiile voastre și în lumea care nu are speranță. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 noiembrie 2023