Dragi copii, în acest timp vă chem la rugăciune, post și renunțare, ca să fiți mai puternici în credință. Acesta este un timp al trezirii și al nașterii. Precum natura care se dăruiește, și voi, copilașilor, gândiți-vă la câte ați primit! Fiți purtători plini de bucurie ai păcii și ai iubirii, ca să vă fie bine pe pământ. Tânjiți după cer! În Cer nu este tristețe, nici ură. De aceea, copilașilor, hotărâți-vă din nou pentru convertire și fie ca sfințenia să domnească în viața voastră. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.
25 ianuarie 2021

Dragi copii, și azi Isus e prezent alături de voi. Chiar și când credeți că ați rămas singuri și că nu mai este lumină în viața voastră, El e prezent. Niciodată nu v-a părăsit și nu s-a îndepărtat de voi. Lumina nașterii Sale luminează această lume și viața voastră. Inima Lui e mereu deschisă față de voi ca să primească orice suferință, ispită, frică sau nevoie a voastră. Mâinile Lui sunt întinse spre voi pentru a vă îmbrățișa ca un Tată și a vă spune cât sunteți de importanți pentru El, cât vă iubește și cât le poartă de grijă copiilor Săi. Copii, oare inima voastră e deschisă față de Isus? V-ați predat viața deplin în mâinile Lui? L-ați acceptat pe Isus ca pe Tatăl vostru, căruia puteți să vă adresați mereu pentru a găsi în El mângâiere și tot ce aveți nevoie pentru a trăi o credință autentică? Pentru aceasta, copiii mei, predați-I inima voastră lui Isus și îngăduiți-I să domnească în viețile voastre, căci numai astfel veți accepta prezentul și veți putea confrunta lumea în care trăiți azi. Cu Isus toată frica, suferința și durerea dispar, căci inima voastră acceptă voința Sa și tot ce vi se întâmplă în viață. Isus vă va da credință ca să acceptați totul și nimic nu vă va îndepărta de El, căci El vă ține cu fermitate de mână și nu permite să vă îndepărtați sau să vă pierdeți în momentele dificile, fiindcă El a devenit Domnul vieții voastre. Vă binecuvântez cu binecuvântarea mea de Mamă.
25 decembrie 2020

"Dragi copii! Acesta este un moment de dragoste, căldură sufletescă, rugăciune și bucurie. Rugați-vă, copiii mei, ca micul Isus să se nască în inimile voastre. Deschideți-vă inimile către Isus care se dăruiește fiecăruia dintre voi. Dumnezeu m-a trimis să fiu bucurie și speranță în acest timp și vă spun: fără micul Isus nu aveți tandrețea și sentimentul Cerului care se ascunde în Noul-născut. Deci, copiii mei, lucrați la voi înșivă. Citind Scripturile, veți descoperi nașterea și bucuria lui Isus, ca și în primele zile pe care Medjugorje le-a dat omenirii. Istoria care se repeta azi în voi și în jurul vostru, se va adeveri. Lucrați și construiți pacea prin sacramentul mărturisirii. Impăcați-vă cu Dumnezeu, copilasii mei și veți vedea minuni în jurul vostru. Vă mulțumesc că ați răspuns chemarii mele."
25 noiembrie 2020

Dragi copii, în acest timp vă chem să vă întoarceți la Dumnezeu și la rugăciune. Invocați ajutorul tuturor sfinților pentru ca ei să fie un exemplu și un ajutor pentru voi. Satana este puternic și se luptă să atragă tot mai multe inimi la el. El vrea razboi și ură. De aceea sunt cu voi de atât de mult timp, pentru a vă conduce pe calea salvării, la El care este Calea, Adevărul și Viața. Copii mici, întoarceți-vă la iubirea pentru Dumnezeu și El va fi puterea și refugiul vostru. Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele.
25 octombrie 2020

Dragi copii, sunt cu voi de atât de mult timp, pentru că Dumnezeu e nemărginit în Iubirea Sa și prin prezența Mea. Copilașilor vă invit să vă reîntoarceți la Dumnezeu și la rugăciune. Iubirea să fie măsura modului vostru de viață și nu uitați copilașilor că Rugăciunea și Postul, fac miracole în voi și în jurul vostru. Tot ceea ce faceți să fie spre gloria lui Dumnezeu și atunci Cerul va umple inimile voastre de bucurie iar voi veți simți că Dumnezeu vă iubește și mă trimite pentru a vă salva pe voi și Pământul pe care trăiți. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea!
25 septembrie 2020