„Dragi copii, Fie ca acest timp să fie împletit cu rugăciunea pentru pace și fapte bune, pentru ca bucuria așteptării Regelui Păcii să se simtă în inimile voastre, în familiile voastre și în lumea care nu are speranță. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 noiembrie 2023

”Dragi copii, vânturile răului, ale urii și neliniștii suflă asupra pământului, pentru a distruge viețile. De aceea m-a trimis la voi Cel Preaînalt, ca să vă conduc pe calea păcii și a unității cu Dumnezeu și cu oamenii. Voi sunteți, copilașilor, mâinile mele întinse: rugați-vă, postiți și oferiți jertfe pentru pace - comoara spre care tânjește fiece inimă. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 octombrie 2023

”Dragi copii, vă chem la rugăciunea puternică. Modernismul vrea să intre în gândurile voastre și să vă răpească bucuria rugăciunii și a întâlnirii cu Isus. De aceea, copilașii mei, reînnoiți rugăciunea în familiile voastre, ca Inima mea de Maică să se bucure precum în primele zile, când vă alesesem și când rugăciunea răsuna ziua și noaptea, iar Raiul nu rămânea tăcut, ci revărsa din belșug pacea și binecuvântarea în acest loc de har. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 septembrie 2023

”Dragi copii, în acest timp de har, vă invit să vă rugați cu inima. Lăsați inimile voastre, copilași, să fie înălțate în rugăciune către cer, pentru ca inima voastră să-l simtă pe Dumnezeul iubirii care vă vindecă și vă iubește cu iubire imensă. De aceea sunt cu voi pentru a vă călăuzii pe calea convertirii inimii. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea!”
25 august 2023

”Dragi copii, în acest timp de har, în care Cel Preaînalt mă trimite la voi ca să vă iubesc și să vă călăuzesc pe calea convertirii, oferiți rugăciunile și jertfele voastre pentru toți cei care sunt departe și nu au ajuns să cunoască iubirea lui Dumnezeu. Voi, copilașilor, fiți martori ai iubirii și ai păcii pentru toate inimile lipsite de pace. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 iulie 2023