„Dragi copii, Cel Preaînalt m-a trimis la voi ca să vă învăț să vă rugați. Rugăciunea deschide inimile și dăruiește speranța, iar credința se naște și se întărește. Copilașilor, vă chem cu iubire: întoarceți-vă la Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubirea și speranța voastră. Dacă nu Îl alegeți pe Dumnezeu, nu veți avea viitor. De aceea sunt cu voi, ca să vă călăuzesc, pentru ca voi să puteți alege convertirea și viața, nu moartea. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 noiembrie 2022

„Dragi copii, Cel Preaînalt mi-a îngăduit să fiu cu voi, să fiu bucurie pentru voi și calea speranței, pentru că omenirea a ales moartea. De aceea m-a trimis, ca să vă învăț că fără Dumnezeu nu aveți viitor. Copilașilor, fiți instrumente ale iubirii pentru toți cei care nu L-au cunoscut pe Dumnezeul iubirii. Mărturisiți cu bucurie credința voastră și nu pierdeți speranța că inima omului se poate schimba. Eu sunt cu voi și vă binecuvântez cu binecuvântarea mea de mamă. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 octombrie 2022

„Dragi copii, rugați-vă ca Duhul Sfânt să vă lumineze, pentru a fi căutători ai lui Dumnezeu plini de bucurie și mărturisitori ai unei iubiri nemărginite. Eu sunt cu voi, copilașilor, și vă chem din nou: prindeți curaj și dați mărturie de lucrările bune pe care Dumnezeu le împlinește în voi și prin voi. Bucurați-vă în Domnul! Faceți bine aproapelui, ca să vă fie bine pe pământ, și rugați-vă pentru pacea care este amenințată, căci satana vrea război și neliniște. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 septembrie 2022

"Dragi copii, Dumnezeu îmi îngăduie să fiu cu voi și să vă conduc pe calea păcii pentru ca, prin pacea personală, să puteți construi pacea în lume. Eu sunt cu voi și mijlocesc pentru voi în fața Fiului meu Isus, ca să vă dea credință puternică și speranța într-un viitor mai bun pe care doresc să-l construiesc împreună cu voi. Voi, fiți curajoși și nu vă temeți, pentru că Dumnezeu este cu voi. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea”.
25 august 2022

„Dragi copii, sunt cu voi ca să vă călăuzesc pe calea convertirii, pentru ca voi, copilașilor, prin viețile voastre, să puteți aduce aproape de Fiul meu multe suflete. Fiți mărturisitori plini de bucurie ai Cuvântului și iubirii lui Dumnezeu, având în inimă speranța care învinge orice rău. Iertați-i pe cei ce vă fac răul și mergeți pe calea sfințeniei. Eu vă conduc spre Fiul meu, pentru ca El să fie pentru voi Calea, Adevărul și Viața. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea Mea.”
25 iulie 2022