”Dragi copii, acesta este un timp de har. Eu sunt cu voi și vă chem din nou, copilași : întoarceți-vă la Dumnezeu și la rugăciune până când rugăciunea va deveni bucurie pentru voi. Copilașilor, nu aveți nici viitor și nici pace atâta timp cât viața voastră nu începe cu o convertire personală și o schimbare în bine. Răul va înceta și pacea va începe să domnească în inimile voastre și în lume. De aceea, copilașilor, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă! Eu sunt cu voi și mijlocesc pe lângă Fiul meu Isus pentru fiecare dintre voi. Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele.”
25 august 2020

”Dragi copii, și în această seară vă aduc Iubirea. În aceste vremuri tulburi, purtați și altora iubirea. Purtați speranță, mai ales celor rămași fără speranță. Purtați pace tuturor celor în care a pătruns neliniștea. Dragi copii, acesta este un timp de mari ispite, dar și un timp de mari haruri. De aceea, dragi copii, acceptați acest timp de încercări ca să puteți ieși din acest timp purificați în credință. Mama se roagă pentru fiecare dintre voi și mijlocește pe lângă Fiul ei pentru fiecare dintre voi. Vă mulțumesc, dragi copii, că și astăzi ați răspuns chemării mele”
17 august 2020

”Dragi copii, în acest timp de neliniște în care diavolul culege suflete pentru a le atrage spre el, vă chem la rugăciunea perseverentă pentru ca în rugăciune să-l descoperiți pe Dumnezeul iubirii și al speranței. Copilașilor, luați crucea în mâini. Ea să fie încurajarea voastră că iubirea învinge întotdeauna, mai ales acum când crucea și credința sunt respinse. Fiți voi, cu viața voastră, o reflectare și un exemplu că credința și speranța sunt încă vii și că este posibilă o nouă lume de pace. Eu sunt cu voi și mijlocesc pentru voi pe lângă Fiul meu Isus. Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele. ”
25 iulie 2020

„Dragi copii, ascult strigătele și rugăciunile voastre și mijlocesc pentru voi înaintea Fiului meu Isus, care e Calea, Adevărul și Viața. Întoarceți-vă, copilașilor, la rugăciune și deschideți-vă inima în acest timp de har și porniți pe drumul convertirii. Viața voastră e trecătoare și, fără Dumnezeu, nu are sens. De aceea sunt cu voi: ca să vă conduc spre sfințenia vieții, ca fiecare din voi să descopere bucuria de a trăi. Vă iubesc și vă binecuvântez pe toți, copilașilor, cu binecuvântarea mea maternă. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea. ”
25 iunie 2020

„Dragi copii, rugați-vă cu mine pentru o viață nouă pentru voi toți. În inimile voastre, copilașilor, știți ce trebuie să schimbați: întoarceți-vă la Dumnezeu și la poruncile Lui, ca Duhul Sfânt să schimbe viețile voastre și fața acestui pământ, care are nevoie de reînnoire în duh. Copilașilor, fiți rugăciune pentru cei care nu se roagă, fiți bucurie pentru cei care nu văd cale de ieșire, fiți purtătorii luminii în întunericul acestei lumi neliniștite. Rugați-vă și căutați ajutorul și ocrotirea sfinților, ca să puteți și voi să tânjiți după Cer și după realitățile cerești. Eu sunt cu voi și vă ocrotesc și vă binecuvântez pe toți cu binecuvântarea mea de Mamă. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea. ”
25 mai 2020