„Dragi copii, vă privesc și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare dintre voi, pentru că El mi-a îngăduit să fiu încă cu voi, ca să vă îndemn la sfințenie. Copilașilor, pacea este tulburată și satana vrea neliniște. De aceea, rugăciunea voastră să fie și mai puternică, pentru ca să se liniștească toate duhurile necurate ale dezbinării și ale războiului. Fiți făcători de pace și purtători ai Celui Înviat, în voi și în jurul vostru, pentru ca binele să învingă în fiecare om. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 mai 2022

„Dragi copii, vă privesc și văd că v-ați pierdut. De aceea vă chem pe toți: întoarceți-vă la Dumnezeu, întoarceți-vă la rugăciune - și Duhul Sfânt vă va umple de iubirea Sa care aduce bucurie în inimă. Speranța pentru un viitor mai bun va crește în voi și veți fi mărturisitori plini de bucurie ai Îndurării lui Dumnezeu, pentru voi și pentru cei din jurul vostru. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea Mea.”
25 aprilie 2022

„Dragi copii, ascult strigătul și rugăciunile voastre pentru pace. De ani de zile, Satana se luptă ca să fie război. De aceea m-a trimis Dumnezeu în mijlocul vostru, ca să vă călăuzesc pe calea sfințeniei, pentru că omenirea se află la o răscruce. Vă chem să vă întoarceți la Dumnezeu și la poruncile Domnului, ca să vă fie bine pe pământ și să puteți ieși din această criză în care ați intrat pentru că nu Îl ascultați pe Dumnezeu, care vă iubește și dorește să vă salveze și să vă conducă la o nouă viață. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 martie 2022

„Dragi copii, cu iubire de mamă vă chem să priviți la Fiul Meu, cu toată puterea, credința și încrederea. Deschideți-vă inimile Lui și nu vă fie teamă, pentru că Fiul Meu este Lumina lumii și în El este pace și speranță. De aceea vă chem, iarăși și iarăși, ca să vă rugați pentru acei fii ai Mei care nu au descoperit iubirea Fiului Meu, ca Fiul Meu să poată lumina inimile lor cu lumina Sa de iubire și de speranță, iar ca voi, fiii Mei, să fiți întăriți și să dăruiți pace și speranță. Eu sunt cu voi. Vă mulțumesc.”
18 martie 2022

Mesaj Iacov - ”Dragi copii! Rugați-vă pentru toți copiii mei care suferă! Decideți-vă pentru bine și luptati împotriva răului și a păcatului! Luați-vă arma, rugăciunea! Și să ne rugăm împreună ca să putem învinge răul, Satana, și ca să domnească o eră a păcii. Acesta este motivul pentru care sunt cu voi de atâta timp: pentru că vreau să va încurajez și să va consolez pe acest drum. Vă mulțumesc, dragi copii, pentru că și astăzi ați răspuns la chemarea mea.”
26 februarie 2022