„Dragi copii, mă bucur împreună cu voi și Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a îngăduit să fiu cu voi, să vă călăuzesc și să vă iubesc. Copilașilor, pacea este în primejdie și familia este amenințată. Vă chem, copilașilor: întoarceți-vă la rugăciunea în familie! Puneți Sfânta Scriptură într-un loc la vedere și citiți din ea în fiecare zi. Iubiți-L pe Dumnezeu mai presus de toate, ca să vă fie bine pe pământ. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 iunie 2024

„Dragi copii, în acest timp de har vă chem la rugăciunea cu inima. Copilașilor, formați grupuri de rugăciune în care să vă îndemnați la bine și să creșteți în bucurie. Copilașilor, sunteți încă departe. De aceea, începeți să vă convertiți din nou și alegeți calea sfințeniei și a speranței, astfel ca Dumnezeu să vă dăruiască pace din belșug. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 mai 2024

„Dragi copii, sunt cu voi ca să vă spun că vă iubesc și ca să vă îndemn la rugăciune, pentru că Satana este puternic și zi de zi puterea lui este mai mare prin cei ce au ales moartea și ura. Voi, copilașilor, fiți rugăciune și mâinile mele pline de iubire întinse către toți cei care se află în întuneric și caută lumina Dumnezeului nostru. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 aprilie 2024

„Dragi copii, în acest timp de har rugați-vă cu mine ca binele să învingă în voi și în jurul vostru. În mod deosebit, copilașilor, rugați-vă uniți cu Isus pe Calea Crucii Sale. Puneți în rugăciunile voastre această omenire care rătăcește fără Dumnezeu și fără iubirea Sa. Fiți rugăciune, lumină și mărturisitori pentru toți cei pe care îi întâlniți, copilașilor, astfel ca Dumnezeu milostiv să se îndure de voi. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 martie 2024

„Dragi copii, rugați-vă și reînnoiți inima voastră, astfel ca binele pe care l-ați semănat să aducă rodul bucuriei și al unirii cu Dumnezeu. Neghina a intrat în multe inimi ce au devenit neroditoare. De aceea, voi, copilașilor, fiți lumină iubire și mâinile mele întinse în această lume ce tânjește după Dumnezeu, care este Iubire. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 februarie 2024