30 iulie 2022

„Dragi copii, sunt cu voi ca să vă călăuzesc pe calea convertirii, pentru ca voi, copilașilor, prin viețile voastre, să puteți aduce aproape de Fiul meu multe suflete. Fiți mărturisitori plini de bucurie ai Cuvântului și iubirii lui Dumnezeu, având în inimă speranța care învinge orice rău. Iertați-i pe cei ce vă fac răul și mergeți pe calea sfințeniei. Eu vă conduc spre Fiul meu, pentru ca El să fie pentru voi Calea, Adevărul și Viața. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea Mea.”
25 iulie 2022

”Dragi copii, mă bucur cu voi și vă mulțumesc pentru fiecare jertfă și rugăciune pe care ați închinat-o la intențiile mele. Copilașilor, nu uitați că sunteți importanți în planul meu de mântuire a omenirii. Întoarceți-vă la Dumnezeu și la rugăciune, pentru ca Duhul Sfânt să lucreze în voi și prin voi. Copilașilor, eu sunt cu voi chiar și în aceste zile în  care satana luptă pentru război și ură. Dezbinarea e puternică și răul lucrează în om ca niciodată până acum. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 iunie 2022

„Dragi copii, vă privesc și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare dintre voi, pentru că El mi-a îngăduit să fiu încă cu voi, ca să vă îndemn la sfințenie. Copilașilor, pacea este tulburată și satana vrea neliniște. De aceea, rugăciunea voastră să fie și mai puternică, pentru ca să se liniștească toate duhurile necurate ale dezbinării și ale războiului. Fiți făcători de pace și purtători ai Celui Înviat, în voi și în jurul vostru, pentru ca binele să învingă în fiecare om. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 mai 2022

„Dragi copii, vă privesc și văd că v-ați pierdut. De aceea vă chem pe toți: întoarceți-vă la Dumnezeu, întoarceți-vă la rugăciune - și Duhul Sfânt vă va umple de iubirea Sa care aduce bucurie în inimă. Speranța pentru un viitor mai bun va crește în voi și veți fi mărturisitori plini de bucurie ai Îndurării lui Dumnezeu, pentru voi și pentru cei din jurul vostru. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea Mea.”
25 aprilie 2022