"Dragi copii, sunt împreună cu voi în acest timp de îndurare și vă chem pe toți să fiți purtători de pace și de iubire în această lume în care, copilașilor, Dumnezeu vă cheamă prin mijlocirea mea să fiți rugăciune, iubire și oglindire a Raiului aici, pe pământ. Fie ca inimile voastre să fie pline de bucurie și de credință în Dumnezeu, ca voi, copilașilor, să aveți încredere deplină în voia Sa sfântă. De aceea sunt cu voi, pentru că El, Cel Preaînalt, mă trimite în mijlocul vostru ca să vă întăresc speranța, iar voi veți fi făcătorii de pace în aceasta lume lipsită de pace. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea."
25 noiembrie 2021

”Dragi copii, întoarceți-vă la rugăciune, căci cel ce se roagă nu se teme de viitor. Cel care se roagă este deschis vieții și respectă viața celorlalți. Cel care se roagă, copilașilor, simte libertatea copiilor lui Dumnezeu și cu inima plină de bucurie slujește binelui fratelui său-om, fiindcă Dumnezeu este iubire și libertate. Așadar, copilașilor, când vor să vă pună în lanțuri și să vă folosească, acest lucru nu este de la Dumnezeu, căci Dumnezeu este iubire și El dă pacea Sa oricărei creaturi. De aceea m-a trimis la voi, ca să vă ajut să creșteți în sfințenie. Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele.”
25 octombrie 2021

”Dragi copii, rugați-vă, dați mărturie și bucurați-vă cu mine, fiindcă Cel Preaînalt mă trimite în continuare să vă călăuzesc pe calea sfințeniei. Fiți conștienți copilașilor, că viața este scurtă și că veșnicia vă așteaptă pentru a-L glorifica pe Dumnezeu cu toată ființa voastră, împreună cu toți sfinții. Copilașilor, nu vă îngrijorați de lucrurile pământești, ci tânjiți după Cer. Cerul va fi țelul vostru și bucuria va domni în inima voastră. Eu sunt cu voi și vă binecuvântez pe toți cu binecuvântarea mea maternă. Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele”
25 septembrie 2021

Dragi copii, cu bucurie vă chem, copilașilor, pe toți care ați răspuns chemării mele: fiți bucurie și pace. Mărturisiți cu viața voastră Cerul pe care vi-l aduc. Este timpul, copilașilor, să fiți reflectarea iubirii mele pentru toți aceia care nu iubesc și a căror inimi au fost cuprinse de ură. Nu uitați, eu sunt cu voi și mijlocesc pentru voi toți înaintea Fiului meu Isus, ca să vă dea pacea lui. Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele”
25 august 2021

„Dragi copii! Vă chem să fiți rugăciune pentru toți cei care nu se roagă. Copilașilor, mărturisiți cu viața voastră bucuria că sunteți ai mei și Dumnezeu vă va asculta rugăciunile și vă va da pace în această lume neliniștită în care domnesc mândria și egoismul. Copilașilor, fiți generoși și fiți iubirea iubirii mele, astfel încât păgânii să poată simți că sunteți ai mei și să se convertească la Inima mea Neprihănită. Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele. ”
25 iulie 2021