”Dragi copilași, şi azi sunt cu voi ca să vă spun: "cine se roagă nu se teme de viitor şi nu pierde speranța, copilașilor". Voi sunteți aleşi ca să fiți purtători ai bucuriei şi ai păcii, căci sunteți ai mei. Eu am venit aici cu numele de ”Regina Păcii” deoarece diavolul dorește neliniște și război, vrea să umple inima voastră cu frica de viitor, ori viitorul îi aparține lui Dumnezeu. De aceea, fiți umili, rugați-vă și abandonați totul în mâinile Celui Preaînalt, care v-a creat. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.”
25 martie 2021

”Dragi copii, precum o mamă vă chem să vă întoarceți la bucuria și adevărul  evangheliei ; să  vă întoarceți la iubirea fiului meu, căci El vă așteaptă cu brațele deschise;  ca tot ceea ce faceți în viață, să faceți cu Fiul meu, cu iubire, pentru ca totul să fie binecuvântat pentru voi, pentru ca spiritualitatea voastră să fie interioară și nu doar exterioară. Numai în acest fel veți fi umili, generoși, plini de iubire și bucuroși, iar inima mea de Mamă se va bucura cu voi. Vă mulțumesc.”
18 martie 2021

‘’Dragi copii! Dumnezeu mi-a permis să fiu cu voi și astăzi, să vă chem la rugăciune și post. Trăiți acest timp al harului și fiți martori ai speranței, căci vă repet copilașilor, prin rugăciune și post, și războaiele pot fi înlăturate. Copilașilor, credeți și trăiți acest timp al harului în credință și cu credință; iar Inima mea Neprihănită nu vă va lăsa pe niciunul  dintre voi în neliniște dacă mă invocați. Mijlocesc pentru voi  înaintea Celui Preaînalt și mă rog pentru pace în inimile voastre și pentru speranță în viitor. Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele.’’
25 februarie 2021

Dragi copii, în acest timp vă chem la rugăciune, post și renunțare, ca să fiți mai puternici în credință. Acesta este un timp al trezirii și al nașterii. Precum natura care se dăruiește, și voi, copilașilor, gândiți-vă la câte ați primit! Fiți purtători plini de bucurie ai păcii și ai iubirii, ca să vă fie bine pe pământ. Tânjiți după cer! În Cer nu este tristețe, nici ură. De aceea, copilașilor, hotărâți-vă din nou pentru convertire și fie ca sfințenia să domnească în viața voastră. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea.
25 ianuarie 2021

Dragi copii, și azi Isus e prezent alături de voi. Chiar și când credeți că ați rămas singuri și că nu mai este lumină în viața voastră, El e prezent. Niciodată nu v-a părăsit și nu s-a îndepărtat de voi. Lumina nașterii Sale luminează această lume și viața voastră. Inima Lui e mereu deschisă față de voi ca să primească orice suferință, ispită, frică sau nevoie a voastră. Mâinile Lui sunt întinse spre voi pentru a vă îmbrățișa ca un Tată și a vă spune cât sunteți de importanți pentru El, cât vă iubește și cât le poartă de grijă copiilor Săi. Copii, oare inima voastră e deschisă față de Isus? V-ați predat viața deplin în mâinile Lui? L-ați acceptat pe Isus ca pe Tatăl vostru, căruia puteți să vă adresați mereu pentru a găsi în El mângâiere și tot ce aveți nevoie pentru a trăi o credință autentică? Pentru aceasta, copiii mei, predați-I inima voastră lui Isus și îngăduiți-I să domnească în viețile voastre, căci numai astfel veți accepta prezentul și veți putea confrunta lumea în care trăiți azi. Cu Isus toată frica, suferința și durerea dispar, căci inima voastră acceptă voința Sa și tot ce vi se întâmplă în viață. Isus vă va da credință ca să acceptați totul și nimic nu vă va îndepărta de El, căci El vă ține cu fermitate de mână și nu permite să vă îndepărtați sau să vă pierdeți în momentele dificile, fiindcă El a devenit Domnul vieții voastre. Vă binecuvântez cu binecuvântarea mea de Mamă.
25 decembrie 2020