"Dragi copii! Acesta este un moment de dragoste, căldură sufletescă, rugăciune și bucurie. Rugați-vă, copiii mei, ca micul Isus să se nască în inimile voastre. Deschideți-vă inimile către Isus care se dăruiește fiecăruia dintre voi. Dumnezeu m-a trimis să fiu bucurie și speranță în acest timp și vă spun: fără micul Isus nu aveți tandrețea și sentimentul Cerului care se ascunde în Noul-născut. Deci, copiii mei, lucrați la voi înșivă. Citind Scripturile, veți descoperi nașterea și bucuria lui Isus, ca și în primele zile pe care Medjugorje le-a dat omenirii. Istoria care se repeta azi în voi și în jurul vostru, se va adeveri. Lucrați și construiți pacea prin sacramentul mărturisirii. Impăcați-vă cu Dumnezeu, copilasii mei și veți vedea minuni în jurul vostru. Vă mulțumesc că ați răspuns chemarii mele."
25 noiembrie 2020

Dragi copii, în acest timp vă chem să vă întoarceți la Dumnezeu și la rugăciune. Invocați ajutorul tuturor sfinților pentru ca ei să fie un exemplu și un ajutor pentru voi. Satana este puternic și se luptă să atragă tot mai multe inimi la el. El vrea razboi și ură. De aceea sunt cu voi de atât de mult timp, pentru a vă conduce pe calea salvării, la El care este Calea, Adevărul și Viața. Copii mici, întoarceți-vă la iubirea pentru Dumnezeu și El va fi puterea și refugiul vostru. Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele.
25 octombrie 2020

Dragi copii, sunt cu voi de atât de mult timp, pentru că Dumnezeu e nemărginit în Iubirea Sa și prin prezența Mea. Copilașilor vă invit să vă reîntoarceți la Dumnezeu și la rugăciune. Iubirea să fie măsura modului vostru de viață și nu uitați copilașilor că Rugăciunea și Postul, fac miracole în voi și în jurul vostru. Tot ceea ce faceți să fie spre gloria lui Dumnezeu și atunci Cerul va umple inimile voastre de bucurie iar voi veți simți că Dumnezeu vă iubește și mă trimite pentru a vă salva pe voi și Pământul pe care trăiți. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea!
25 septembrie 2020

”Dragi copii, acesta este un timp de har. Eu sunt cu voi și vă chem din nou, copilași : întoarceți-vă la Dumnezeu și la rugăciune până când rugăciunea va deveni bucurie pentru voi. Copilașilor, nu aveți nici viitor și nici pace atâta timp cât viața voastră nu începe cu o convertire personală și o schimbare în bine. Răul va înceta și pacea va începe să domnească în inimile voastre și în lume. De aceea, copilașilor, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă! Eu sunt cu voi și mijlocesc pe lângă Fiul meu Isus pentru fiecare dintre voi. Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele.”
25 august 2020

”Dragi copii, și în această seară vă aduc Iubirea. În aceste vremuri tulburi, purtați și altora iubirea. Purtați speranță, mai ales celor rămași fără speranță. Purtați pace tuturor celor în care a pătruns neliniștea. Dragi copii, acesta este un timp de mari ispite, dar și un timp de mari haruri. De aceea, dragi copii, acceptați acest timp de încercări ca să puteți ieși din acest timp purificați în credință. Mama se roagă pentru fiecare dintre voi și mijlocește pe lângă Fiul ei pentru fiecare dintre voi. Vă mulțumesc, dragi copii, că și astăzi ați răspuns chemării mele”
17 august 2020