Dragi copii, cu bucurie vă chem, copilașilor, pe toți care ați răspuns chemării mele: fiți bucurie și pace. Mărturisiți cu viața voastră Cerul pe care vi-l aduc. Este timpul, copilașilor, să fiți reflectarea iubirii mele pentru toți aceia care nu iubesc și a căror inimi au fost cuprinse de ură. Nu uitați, eu sunt cu voi și mijlocesc pentru voi toți înaintea Fiului meu Isus, ca să vă dea pacea lui. Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele”
25 august 2021

„Dragi copii! Vă chem să fiți rugăciune pentru toți cei care nu se roagă. Copilașilor, mărturisiți cu viața voastră bucuria că sunteți ai mei și Dumnezeu vă va asculta rugăciunile și vă va da pace în această lume neliniștită în care domnesc mândria și egoismul. Copilașilor, fiți generoși și fiți iubirea iubirii mele, astfel încât păgânii să poată simți că sunteți ai mei și să se convertească la Inima mea Neprihănită. Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele. ”
25 iulie 2021

”Dragi copii, inima mea este bucuroasă, deoarece în acești ani văd iubirea și deschiderea către chemarea mea. <span>Astăzi vă chem pe toți: rugați-vă cu mine pentru pace și libertate, pentru că Satana este puternic și, prin înșelăciunea sa, vrea să îndepărteze cât mai multe inimi de inima mea maternă. </span><span>De aceea, decideți-vă pentru Dumnezeu, ca să vă fie bine pe pământul pe care vi l-a dat Dumnezeu. </span><span>Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele.”</span>
25 iunie 2021

„Dragi copii, mă uit la voi și vă chem: întoarceți-vă la Dumnezeu pentru că El este iubire și m-a trimis la voi din iubire pentru a vă conduce pe calea convertirii. Lăsați păcatul și răul, decideți pentru sfințenie și bucuria va începe să domnească; și veți fi mâinile mele întinse în această lume pierdută. Îmi doresc să fiți rugăciune și speranță pentru cei care nu au ajuns să-l cunoască pe Dumnezeul iubirii. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea. "
25 mai 2021

Dragi copii, vă chem să dați mărturie în culorile primăverii despre credința voastră. Și fie ca aceasta să fie o credință a speranței și a curajului. Fie ca în nici o situație credința voastră să nu se clatine, nici în aceste vremuri de ispite. Cu mult curaj umblați cu Cristos cel Înviat spre Cer, care este țelul vostru. Eu vă însoțesc pe această cale a sfințeniei și vă așez în Inima mea Neprihănită. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemării mele!
25 aprilie 2021