Radio Maria spacer Radio Maria - O rază de lumină pentru sufletul tău! Ascultă Radio Maria Live! spacer
Acasă
Frecvenţe

Bacău: 89,6 MHz

Baia Mare: 95,4 MHz

Blaj: 94,4 MHz

Oradea: 102,2 MHz

Roman: 1485 KHz - AM

Târnăveni: 87,7 MHz

Zalău: 92,5 MHz

PE TELEFON: 0315040405

PE INTERNET: șterge spațiul gol din string-urile de mai jos înainte de accesare

winamp: http://cloudrad.io/ radiomariaromania/listen.pls

Itunes: http://cloudrad.io/ radiomariaromania/listen.m3u

window media: http://cloudrad.io/ radiomariaromania/listen.asx

quick time: http://cloudrad.io/ radiomariaromania/listen.qtl

real player: http://cloudrad.io/ radiomariaromania/listen.ram

DIGI: 12687 MHz

CABLU TV RDS-DIGI: în toate localităţile marcate pe hartă

Hartă acoperire

Eveniment
Mulțumim tuturor celor ce au donat 2% din impozitul pe anul 2015 către Radio Maria, prin depunerea formularului 230!

Mulțumim tuturor celor ce au donat 2% din impozitul pe anul 2015 către Radio Maria, prin depunerea formularului 230!

Contact

Asociaţia Radio Maria România

Adresă:

Str. Spartacus nr. 33
410466 - ORADEA
ROMÂNIA

CIF: 22107874

Tel: +40.359.191.291

Email: contact@radiomaria.ro

Legătură
Legătură World Family of Radio Maria

DUMINICĂ - 29 MAI 2016

          

06:00 Sfântul Rozariu de Slavă(rit latin)

07:00 RUGĂCIUNEA DE DIMINEAŢĂ

07:15 Sfântul zilei(rit bizantin,latin),Evanghelia zilei(rit bizantin)

07:35 RUGĂCIUNEA LAUDELOR

08:00 SFÂNTA LITURGHIE GRECO-CATOLICĂ

          - transmisiune directă din Biserica

          "Maica Domnului", Oradea

09:30 Sf. Anton de Padova

10:00 Sfântul Rozariu de Mărire (rit bizantin)

11:00 SFÂNTA LITURGHIE ROMANO-CATOLICĂ

          - transmisiune directă din Biserica

          "Preasfânta Inimă a lui Isus", Nicolae Bălcescu

12:00 ÎNGERUL DOMNULUI - ORELE CANONICE

13:00 Ora de cateheză - reluare

          (pr. Doru POPOVICI)

14:00 Crâmpeie de viaţă; mărturii de credinţă - reluare

          (Marlena PRIGOREANU)

15:00 ROZARIUL ÎNDURĂRII DIVINE

15:15 Sfântul zilei (rit bizantin,latin),Evanghelia zilei(rit latin)

15:25 Gândul zilei

15:30 TĂCEREA MARIEI

          (Marlena PRIGOREANU)

16:00 În lumina culturii - reluare

          (Baia Mare)

17:00 SFÂNTUL ROZARIU DE SLAVĂ(rit latin)

18:00 Vorbe de suflet - reluare

          (Baia Mare)

19:00 RUGĂCIUNEA VESPERELOR

20:00 Meditații spirituale creștine – reluare

          (pr. Iosif ENĂȘOAE)

21:00 ADORAȚIE EUHARISTICĂ

          Catedrala "Schimbarea la faţă", Cluj Napoca

22:00 Sfântul Rozariu de Mărire(rit bizantin)

23:00 Ora de cateheză - reluare

          (pr. Doru POPOVICI)

00:00 Crâmpeie de viaţă; mărturii de credinţă - reluare

          (Marlena PRIGOREANU)

02:00 Adorație Euharistică - reluare

          Catedrala "Schimbarea la faţă", Cluj Napoca

03:00 ROZARIUL ÎNDURĂRII DIVINE

03:15 Sfântul zilei (rit bizantin,latin),Evanghelia zilei (rit bizantin)

04:00 Sfântul zilei (rit bizantin,latin),Evanghelia zilei (rit latin)

04:30 Gândul zilei

05:00 Acatistul Sf. Acoperământ al Maicii Domnului

Mesajul Sfintei Fecioare MARIA de la Medjugorje

Mesajul Sfintei Fecioare MARIA de la Medjugorje

" Dragi copii, inima mea de Mamă doreşte convertirea voastră sinceră şi credința puternică pentru a putea transmite iubirea şi pacea tuturor celor din jurul vostru. Dar, copiii mei, nu uitaţi: fiecare din voi e o lume unică în ochii Tatălui ceresc, de aceea permiteți lucrării necontenite a Duhului Sfânt să acționeze asupra voastră. Fiți copiii mei curați în spirit. Frumusețea se găseşte în cele spirituale, căci tot ce e viu în spirit e şi foarte frumos. Nu uitaţi că, în Euharistie, care e inima credinţei, Fiul meu este mereu cu voi, vine la voi şi frânge pâinea cu voi deoarece, copiii mei, a murit pentru voi, a înviat şi va veni din nou. Aceste cuvinte ale mele vă sunt cunoscute, căci ele sunt adevăr, iar adevărul nu se schimbă, doar că mulți copii ai mei l-au uitat. Copiii mei, cuvintele mele nu sunt nici vechi, nici noi, ele sunt eterne. De aceea vă invit, copiii mei, să priviți bine semnele timpurilor, să adunaţi crucile risipite şi să fiţi apostoli ai revelației. Vă mulţumesc."

2 Mai 2016

"Dragi copii, inima mea neprihănită sângerează privindu-vă în păcat și în obiceiuri păcătoase. Vă chem: întoarceți-vă la Dumnezeu și la rugăciune, ca să vă fie bine pe pământ! Dumnezeu vă cheamă prin mine, ca inimile voastre să fie speranță și bucurie pentru toți cei ce sunt departe. Chemarea mea să fie pentru voi balsam pentru suflet și inimă, astfel încât să Îl slăviți pe Dumnezeu Creatorul care vă iubește și vă cheamă la veșnicie. Copilașilor, viața e scurtă: folosiți-vă de timpul acesta ca să faceți binele. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea."

25 aprilie 2016

"Dragi copii, să nu aveți inimile dure, închise și pline de frică. Îngăduiți iubirii mele de Mamă să le lumineze și să le umple cu iubire și speranță și (îngăduiți-mi), ca Mamă, să vă ușurez durerile, căci eu le cunosc, le-am experimentat. Durerea înalță și e cea mai puternică rugăciune. Fiul meu îi iubește în special pe cei ce suferă durerea. Pe mine m-a trimis ca să vă ușurez și să vă aduc speranța. Încredeți-vă în El! Știu că vă este greu, căci în jurul vostru vedeți tot mai mult întuneric. E necesar, dragi copii, să-l risipiți cu rugăciunea și cu iubirea. Cel ce se roagă și iubește nu se teme, are speranță și iubire îndurătoare, vede lumina, Îl vede pe Fiul meu. Ca apostoli ai mei, vă chem să vă străduiți să fiți exemplu al iubirii milostive și al speranței. Rugați-vă iar și iar pentru tot mai multă iubire, căci iubirea milostivă aduce lumina ce risipește orice întuneric, Îl aduce pe Fiul meu. Nu vă temeți, nu sunteți singuri, sunt cu voi. Vă rog să vă rugați pentru păstorii voștri, ca în fiecare clipă să aibă iubire și, în iubire, să lucreze pentru Fiul meu, prin Fiul meu și în amintirea Lui."

2 Aprilie 2016

"Dragi copii, astăzi vă aduc iubirea mea. Dumnezeu mi-a îngăduit să vă iubesc și, din iubire, să vă chem la convertire. Voi, copilașilor, sunteți săraci în iubire și încă nu ați înțeles că Fiul meu Isus și-a dat viața din dragoste, ca să vă mântuiască și să vă dea viață veșnică. De aceea, rugați-vă, copilașilor, ca în rugăciune să înțelegeți iubirea lui Dumnezeu. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea."

25 Martie 2016

"Dragi copii, venirea mea între voi este un dar al Tatălui Ceresc pentru voi. Eu vin între voi cu iubirea Lui ca să vă ajut să găsiți calea către Adevăr, să găsiți calea către Fiul meu. Eu vin pentru a confirma Adevărul. Doresc să vă reamintesc cuvintele Fiului meu. El a rostit cuvintele mântuirii pentru întreaga omenire, cuvintele iubirii pentru toți, iubire pe care ne-a arătat-o prin jertfa Lui. Dar, până astăzi, mulți copii ai mei nu Îl cunosc și nu doresc să Îl cunoască, sunt indiferenți. Inima mea suferă mult pentru indiferența lor. Fiul meu a fost mereu în Tatăl, prin nașterea Sa pe pământ a adus dumnezeiescul, iar omenescul l-a luat din mine. Cu El a venit între noi Cuvântul, cu El a venit Lumina lumii care pătrunde în inimi și le luminează și le umple cu iubire și mângâiere. Copiii mei, Fiul meu poate fi văzut de toți cei care Îl iubesc, căci Chipul Său se vede în sufletele care sunt pline de iubire pentru El. De aceea, copiii mei, apostolii mei, ascultați-mă: părăsiți vanitatea și egoismul, nu trăiți doar pentru cele lumești și materiale! Iubiți-L pe Fiul meu și faceți ca alții să poată vedea fața Lui în iubirea voastră pentru El! Eu vă voi ajuta să Îl cunoașteți tot mai bine. Eu vă voi vorbi de El. Vă mulțumesc."

2 Martie 2016

"Dragi copii, în această vreme de har vă chem pe toți la convertire. Copilașilor, voi iubiți puțin și vă rugați și mai puțin. Sunteți pierduți și nu știți care vă e scopul. Luați crucea, priviți la Isus și urmați-L! El vi se dăruie până la moartea pe cruce, căci vă iubește. Copilașilor, vă chem: întoarceți-vă la rugăciunea cu inima, ca, în rugăciune, să găsiți speranță și sensul a ceea ce trăiți. Eu sunt cu voi și mă rog pentru voi. Vă mulțumesc că ați răspuns la chemarea mea"

25 Februarie 2016

"Dragi copii, v-am invitat și vă invit din nou să cunoașteți pe Fiul meu, să cunoașteți Adevărul. Eu sunt cu voi și mă rog să reușiți. Copiii mei, trebuie să vă rugați mult pentru a avea cât mai multă iubire și răbdare pentru a putea suporta sacrificiul și să fiți săraci cu spiritul. Fiul meu, prin mijlocirea Spiritului Sfânt este întotdeauna cu voi. Biserica Sa se naște în fiecare inimă ce-L cunoaște. Rugați-vă pentru a-L putea cunoaște pe Fiul meu, rugați-vă pentru ca sufletul vostru să fie una cu El. Aceasta este rugăciunea și aceasta este iubirea ce-i atrage pe ceilalți și vă face apostolii mei. Vă privesc cu iubire, cu iubire maternă. Vă cunosc durerile voastre și mâhnirile voastre pentru că și eu am suferit în tăcere. Credința mea mi-a dat iubire și speranță. Vă repet: Învierea Fiului meu și Inălțarea mea la Cer sunt pentru voi speranță și iubire. De aceea copiii mei, rugați-vă să cunoașteți Adevărul, pentru a avea o credință puternică, care să conducă inimile voastre și să știe să transforme suferințele și durerile voastre în iubire și speranța. Vă mulțumesc".

2 februarie 2016

"Dragi copii, și azi vă invit la rugăciune. Fără rugăciune nu puteți trăi pentru că rugăciunea este legătura ce vă apropie de Dumnezeu. De aceea, copilașilor, în umilința inimii intoarceți-vă la Dumnezeu și la poruncile Sale pentru a putea spune din toată inima: precum în cer așa să fie și pe pământ. Copilașilor, sunteți liberi să vă decideți în libertate pentru Dumnezeu sau împotriva Lui. Vedeți cum satana vrea să vă atragă la păcat și sclavie. De aceea, copilașilor, întoarceți-vă la Inima mea pentru a vă putea conduce la Fiul meu Isus care este Calea, Adevărul și Viața. Vă mulțumesc ca ați răspuns chemării mele".

25 ianuarie 2016

"Dragi copii, ca Mamă sunt fericită să fiu în mijlocul vostru, pentru că doresc să vă vorbesc din nou despre cuvintele Fiului meu şi despre iubirea sa. Sper că ma veţi primi cu inima, deoarece cuvintele Fiului meu şi iubirea sa sunt lumină şi speranţă în întunericul din acest moment. Acesta este singurul adevăr iar voi, cei care îl primiţi şi-l trăiţi, veţi avea inima curată şi umilă. Fiul meu îi iubeşte pe cei curaţi şi umili. Inimile curate şi umile dau viaţă cuvintelor Fiului meu: le trăiesc, le răspândesc şi fac astfel încât toată lumea să le asculte. Cuvintele Fiului meu dau viaţă celor care ascultă, cuvintele Fiului meu readuc iubire şi speranţă. De aceea dragii mei apostoli, copiii mei, trăiţi cuvintele Fiului meu. Iubiţi-vă unii pe alţii precum el v-a iubit. Iubiţi-vă în numele său şi în amintirea sa. Biserica se dezvoltă şi creşte datorită celor care ascultă cuvintele Fiului meu, datorită celor care iubesc, datorită celor care suferă şi îndură în tăcere, în speranţa învierii. De aceea dragii mei copii, cuvintele Fiului meu şi iubirea sa să fie primul şi ultimul vostru gând de zi cu zi. Vă mulţumesc!"

2 ianuarie 2016

Caută ştire

    Avansată

Donaţii

Teledon COD SWIFT RO22XXX:

Cont Euro RO27BTRL 00504205 G52209XX

Teledon COD SWIFT RO22XXX:

Cont Dolari RO67BTRL USDCRT 00G5220901

Prin mandat poştal:

Oradea, Str. Spartacus, nr.33,cod 410466, CIF 22107874

Prin transfer bancar:

Cont Lei RO52 BTRL 0050 1205 G522 09XX

Banca Transilvania Oradea

Cu carte de credit: