Radio Maria spacer Radio Maria - O rază de lumină pentru sufletul tău! Ascultă Radio Maria Live! spacer
Acasă
Frecvenţe

Bacău: 89,6 MHz

Oradea: 102,2 MHz

Zalău: 92,5 MHz

Blaj: 94,4 MHz

Baia Mare: 95,4 MHz

Telefon m-INTERNET: -- legaturi utile ---

winamp: http://cloudrad.io/ radiomariaromania/listen.pls

Itunes: http://cloudrad.io/ radiomariaromania/listen.m3u

window media: http://cloudrad.io/ radiomariaromania/listen.asx

quick time: http://cloudrad.io/ radiomariaromania/listen.qtl

real player: http://cloudrad.io/ radiomariaromania/listen.ram

DIGI: 12687 MHz

CABLU TV RDS-DIGI: în toate localităţile marcate pe hartă

Hartă acoperire

Eveniment
În săptămâna 8-14 decembrie, este organizat Mariaton de strângere de donaţii necesare la pornirea noilor frecvenţe radio

În săptămâna 8-14 decembrie, este organizat Mariaton de strângere de donaţii necesare la pornirea noilor frecvenţe radio

Contact

Asociaţia Radio Maria România

Adresă:

Str. Spartacus nr. 33
410466 - ORADEA
ROMÂNIA

CIF: 22107874

Tel: +40.359.191.291

Email: contact@radiomaria.ro

Legătură
Legătură World Family of Radio Maria

06:00 Sfântul Rozar de Durere (rit latin)

07:00 RUGĂCIUNEA DE DIMINEAŢĂ

07:10 Sfântul zilei, Evanghelia zilei (rit bizantin)

08:00 SFÂNTA LITURGHIE GRECO-CATOLICĂ

          - transmisiune directă din Biserica "Sfânta Treime"

          Șimleu Silvaniei

09:00 RADIO MARIA ALĂTURI DE TINE

          (Laura CHIRILĂ)

09:45 INTENȚII DE RUGĂCIUNE

          (Laura CHIRILĂ)

10:00 SFÂNTUL ROZAR DE DURERE (rit bizantin)

11:00 Ora de cateheza

          (pr. Doru POPOVICI)

12:00 ÎNGERUL DOMNULUI - ORELE CANONICE

12:30 JURNAL RADIO VATICAN          

15:00 ROZARUL ÎNDURĂRII DIVINE

15:10 Sfântul zilei, Evanghelia zilei (rit latin)

16:00 Novena la Nașterea Domnului          

16:30 INTENȚII DE RUGĂCIUNE

          (Laura CHIRILĂ)

17:00 SFÂNTUL ROZAR DE DURERE (rit latin)          

18:00 SFÂNTA LITURGHIE ROMANO-CATOLICĂ

          - transmisiune directă din Catedrala

          "Adormirea Maicii Domnului" Iași           

19:00 Dedicații pentru suflet

          (Karla FANEA și Raluca TOMELE)

20:00 Program muzical

21:00 Program muzical

22:00 SFÂNTUL ROZAR DE DURERE (rit bizantin)

23:00 Radio Maria, în direct alături de tine! - reluare

          (Laura CHIRILĂ)

00:00 Ora de cateheză - reluare

          (pr. Doru Popovici)

03:00 ROZARUL ÎNDURĂRII DIVINE

03:15 Sfântul zilei, Evanghelia zilei (rit bizantin)

04:00 Sfântul zilei, Evanghelia zilei (rit latin)

05:00 Acatistul Domnului nostru Isus Cristos

Mesajul Sfintei Fecioare MARIA de la Medjugorje

Mesajul Sfintei Fecioare MARIA de la Medjugorje

"Dragi copii! Şi azi vă invit pentru ca şi voi să fiţi ca stelele care cu spendoarea lor dau lumină şi frumuseţe altora pentru ca să se bucure. Copilaşi, fiţi şi voi splendoare şi frumuseţe, bucurie şi pace şi înainte de toate rugăciune pentru toţi aceia care sunt departe de iubirea mea şi de iubirea fiului meu Isus. Copilaşi, mărturisiţi credinţa voastră şi rugăciunea în bucurie, în bucuria credinţei care este în inimile voastre şi rugaţi-vă pentru pace care este dar preţios al lui Dumnezeu.

Mulţumesc că aţi răspuns chemării mele!"

25 Septembrie 2014

„Dragi copii! Rugaţi-vă pentru intenţiile mele fiindcă Satana doreşte să distrugă planul meu de aici şi să vă fure pacea. De aceea, copilaşilor, rugaţi-vă, rugaţi-vă, rugaţi-vă pentru ca Dumnezeu să poată acţiona prin fiecare dintre voi. Fie ca inimile voastre să se deschidă voinţei lui Dumnezeu. Vă iubesc şi vă binecuvântez cu binecuvântarea mea maternă.

Vă mulţumesc că aţi răspuns chemării mele.”

25 August 2014

“Dragi copii,

Motivul pentru care Eu sunt cu voi, misiunea mea, este să vă ajut ca binele să învingă, chiar dacă acest lucru vă pare imposibil acum. Ştiu că voi nu înţelegeţi multe lucruri aşa cum nici Eu nu am înţeles totul, tot ceea ce Fiul meu îmi explica pe când creştea alături de mine – dar am crezut în El şi L-am urmat. Acest lucru vi-l cer şi eu vouă, să credeţi în mine şi să mă urmaţi.

Căci, copilaşii mei, să mă urmaţi pe mine înseamnă să-L iubiţi pe Fiul meu mai presus de toate, să-L iubiţi în fiecare persoană fără a face diferenţe. Pentru a fi capabili să faceţi aceasta, vă chem din nou la renunţare, rugăciune şi post. Vă cer ca Euharistia să fie viaţa sufletului vostru. Vă chem să fiţi apostolii luminii care va răspândi iubire şi îndurare în lume. Copilaşii mei, viaţa voastră este doar o scânteie în comparaţie cu viaţa veşnică. Iar când veţi ajunge înaintea Fiului meu, El va vedea în inimile voastre câtă iubire aţi avut. Pentru ca iubirea să fie răspândită în mod corect, cer Fiului Meu, prin iubire, să vă dea unitate prin El, unitate între voi şi păstorii voştri. Prin ei, Fiul meu se oferă mereu vouă şi vă reînnoieşte sufletul. Nu uitaţi aceasta.

Vă mulţumesc.”

2 august 2014

“Dragi copii! Voi nu vă daţi seama de importanţa harurilor pe care le trăiţi în aceste timpuri, prin care Cel Preaînalt vă dă semne ca să vă deschideţi şi să vă convertiţi. Întoarceţi-vă la Dumnezeu şi la rugăciune şi lăsaţi ca aceasta să înceapă să domnească în inimile voastre , în familiile şi în comunităţile voastre, pentru ca Spiritul Sfânt să vă conducă şi să vă inspire pentru ca, zi de zi, să fiţi tot mai deschişi voinţei lui Dumnezeu şi planului Său pentru fiecare dintre voi. Eu sunt cu voi şi împreună cu sfinţii şi îngerii mijlocesc pentru voi.

Vă mulţumesc că aţi răspuns chemării mele.”

25 iulie 2014

“Dragi copii! Cel Preaînalt îmi oferă harul ca încă să fiu cu voi şi să vă conduc în rugăciune spre calea păcii. Inima şi sufletul vostru sunt însetate de pace şi de iubire, de Dumnezeu şi de bucuria Lui. De aceea, copilaşilor, rugaţi-vă, rugaţi-vă, rugaţi-vă şi în rugăciune veţi descoperi înţelepciunea de a trăi. Vă binecuvântez şi mijlocesc pentru fiecare dintre voi înaintea Fiului Meu Isus.

Vă mulţumesc că aţi răspuns chemării mele.”

25 iunie 2014

”Dragi copii! Rugaţi-vă şi fiţi conştienţi că fără Dumnezeu sunteţi nimic. De aceea, întoarceţi-vă gândurile şi inima înspre Dumnezeu şi înspre rugăciune. Aveţi încredere în iubirea Lui. În spiritul lui Dumnezeu, copilaşilor, toţi sunteţi chemaţi să fiţi martori. Voi sunteţi preţioşi şi vă chem, copilaşilor, la sfinţenie, la viaţa veşnică. De aceea, fiţi conştienţi că această viaţă este trecătoare. Vă iubesc şi vă chem la o viaţă nouă de convertire.

Vă mulțumesc că ați răspuns chemării mele.”

25 Mai 2014

“Dragi copii! Vă invit din nou:începeţi lupta împotriva păcatului aşa ca în primele zile, mergeţi la spovadă şi hotărâţi-vă pentru sfinţenie. Iubirea lui Dumnezeu va începe să se reverse prin voi în lume, pacea va începe să domnească în inimile voastre iar binecuvântarea lui Dumnezeu vă va umple. Eu sunt cu voi şi mijlocesc pentru fiecare dintre voi în faţa Fiului Meu, Isus.

Vă mulţumesc că aţi răspuns chemării mele.”

25 Martie 2014

"Dragi copii! Vedeţi, ascultaţi şi simţiţi că în inimile multor oameni nu este Dumnezeu. Nu-l vor pentru că sunt departe de rugăciune şi nu au pacea. Voi, copilaşi, rugaţi-vă şi trăiţi poruncile lui Dumnezeu. Voi sunteţi rugăciunea, voi care de la început aţi spus „Da” chemării mele. Daţi mărturie despre Dumnezeu şi despre prezenţa mea şi nu uitaţi copilaşi că eu sunt cu voi şi vă iubesc. Din zi în zi vă prezint fiului meu Isus.

Mulţumesc că aţi răspuns chemării mele!

25 Februarie 2014

"Dragi copii! Rugaţi-vă, rugaţi-vă, rugaţi-vă pentru ca reflecxia rugăciunii voastre să-i influenţeze pe toţi aceia pe care îi întâlniţi. Puneţi Sfânta Scriptură într-un loc vizibil în familiile voastre şi citiţi-o pentru ca cuvintele pline de pace să curgă în inimile voastre. Mă rog cu voi şi pentru voi, copilaşi, pentru ca din zi în zi să fiţi tot mai deschişi voinţei lui Dumnezeu.

Mulţumesc că aţi răspuns chemării mele!"

25 Ianuarie 2014

Caută ştire

    Avansată

Donaţii

Teledon , număr apel - 0906160909:

apel in valoare de 9 Lei

Teledon _________:

_________________

Prin mandat poştal:

Vezi datele de contact.

Prin transfer bancar:

RO52 BTRL 0050 1205 G522 09XX

Banca Transilvania Oradea

Cu carte de credit: