1

Cuvântul vieții pentru luna ianuarie 2018: „Dreapta Ta, Doamne, s-a glorificat prin putere” (Ex 15,16)

Dreapta Ta, Doamne, s-a glorificat prin putere” (Ex 15,16) – este cuvântul vieții propus de Mișcarea Focolarelor pentru luna ianuarie 2018, în acest an în care se comemorează 10 ani de la trecerea la cele veşnice a Chiarei Lubich, fondatoarea Mişcării Focolarelor.

Tot în această lună, România se îmbogăţeşte cu un nou centru al spiritualităţii unităţii. Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, la ora 11.00, va fi inaugurat Centrul de spiritualitate al Mişcării Focolarelor din Iaşi. Sfânta Liturghie va avea loc în biserica „Sfânta Tereza a Pruncului Isus” și va fi prezidată de PS Petru Gherghel, avându-i concelebranţi pe PS Aurel Percă şi PS Anton Coşa, episcop de Chişinău.

Reflecția la cuvântul vieții pe luna ianuarie a pr. IOSIF DĂMĂTĂR, paroh la Valea Mare și preot voluntar în Opera Mariei:

Comentariu (1)

  1. Reply
    Elise Atramspune

    Multumim ca avem posibilitatea de a asculta si de a ne calauzi viata dupa Cuvantul Vietii transmis de Radio Maria pentru luna ianurie si care ne entuziasmiaza si mai mult sa ne rugam din toata inima si cu toate fortele pentru Unitatea Crestinilor.

Postează un comentariu